• Αρχική
  • Σχολή
  • Κύκλοι Σπουδών
    • Μαγειρική
      • Ολοκληρωμένος Κύκλος Σπουδών Μάγειρας
      • Μεγάλος Κύκλος Σπουδών Βοηθός Μάγειρα
      • Μικρός Κύκλος Σπουδών
    • Ζαχαροπλαστική
      • Ολοκληρωμένος Κύκλος Σπουδών Ζαχαροπλάστης
      • Μεγάλος Κύκλος Σπουδών Βοηθός Ζαχαροπλάστη
      • Μικρός Κύκλος Σπουδών
  • Σεμιναριακά Μαθήματα
    • Μοντέρνα Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα & Σύγχρονες Τεχνικές
    • Κοστολόγιο Εδεσματολόγιο
    • Τρόποι Κοπής
    • Απλά Σύνθετα Βούτυρα
    • Βάσεις για Σάλτσες
    • Ορεκτικά
    • Ψάρια
    • Vegan
    • Αλλαντικά Τυριά
    • Παρασκευές Λαχανικών
    • Παρασκευές Ζυμαρικών
    • Παρασκευές Ρυζιών
    • Παρασκευές Αυγών
    • Κρέατα
    • Ορεκτικά
  • ΝΕΑ
  • Events
  • Gallery
  • Επικοινωνία
lamaisondegourmet
  • Αρχική
  • Σχολή
  • Κύκλοι Σπουδών
    • Μαγειρική
      • Ολοκληρωμένος Κύκλος Σπουδών Μάγειρας
      • Μεγάλος Κύκλος Σπουδών Βοηθός Μάγειρα
      • Μικρός Κύκλος Σπουδών
    • Ζαχαροπλαστική
      • Ολοκληρωμένος Κύκλος Σπουδών Ζαχαροπλάστης
      • Μεγάλος Κύκλος Σπουδών Βοηθός Ζαχαροπλάστη
      • Μικρός Κύκλος Σπουδών
  • Σεμιναριακά Μαθήματα
    • Μοντέρνα Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα & Σύγχρονες Τεχνικές
    • Κοστολόγιο Εδεσματολόγιο
    • Τρόποι Κοπής
    • Απλά Σύνθετα Βούτυρα
    • Βάσεις για Σάλτσες
    • Ορεκτικά
    • Ψάρια
    • Vegan
    • Αλλαντικά Τυριά
    • Παρασκευές Λαχανικών
    • Παρασκευές Ζυμαρικών
    • Παρασκευές Ρυζιών
    • Παρασκευές Αυγών
    • Κρέατα
    • Ορεκτικά
  • ΝΕΑ
  • Events
  • Gallery
  • Επικοινωνία

Προγράμματα Σπουδών- Γ

Μοντέρνα Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα & Σύγχρονες Τεχνικές

  • Posted by La Maison De Gourmet
  • Categories Προγράμματα Σπουδών- Γ
  • Date 17 Σεπτεμβρίου, 2021

 

La Μaison De Gourmet

Πρόγραμμα Σπουδών Μοντέρνα Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα & Σύγχρονες Τεχνικές

Εκπαιδευτής: Στέφανος Κόκκαλης

  Απευθύνεται σε:

Επαγγελματίες ή και μαθητές καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να μάθει τα πάντα για την μοντέρνα  ελληνική δημιουργική κουζίνα αλλά και ένα πλήθος σύγχρονων τεχνικών

Ώρες Διεξαγωγής Μαθήματος : Κατόπιν συνεννοήσεως 

Διάρκεια Προγράμματος: 40 ώρες

Εγγραφές: από 15/09/2021

Ημ/νία έναρξης: 8/11/2021

Τεχνικές Σεμιναρίου

  • Instant smoking
  • Sous -vide
  • Siphon
  • Thermomix
  • Αρωματικά λάδια
  • Ιδανικές υφές
  • Fluid gel
  • Σφαιροποίηση με αγάρ

Τρόπος Διεξαγωγής: Δια ζώσης ή μέσω τηλεκπαίδευσης

Τόπος: La Maison De Gourmet, Αγίας Λαύρας και 7ης Μεραρχίας, Καβάλα

                                         ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ημέρα 1η

  • Καπνιστή φέτα με τοματάκια κονφί , νερό χωριάτικης & πούδρα ελιάς
  • Χορτόπιτα με ζύμη ελαιολάδου , αφρό από κατσικίσιο τυρί και λάδι σχοινόπρασου
  • Mοντέρνα ελληνική σαλάτα

Ημέρα 2η

  • Χταπόδι sous –vide με ελαιόλαδο πορτοκάλι-βανίλια ,αφρό καπνιστής φάβας και καμένα κρεμμυδάκια
  • Χτένια « σαβόρο» με κρούστα από σταφιδόψωμο και πουρέ κουνουπίδι- μαγιά
  • Ταρτάρ από λαβράκι με αγγούρι σε υφές και κρύα σούπα τζατζίκι

Ημέρα 3η

  • Ψωμάκια ατμού με κοτόπουλο παστιτσάδα ,γραβιέρα και ελληνικό καφέ
  • Γιουβαρλάκια με αφρό αυγολέμονο και λάδι άνηθου
  • Μουσακάς με κανελόνι πατάτας και μπεσαμέλ γραβιέρας

Ημέρα 4η

  • Αρνί στους 63 0 C με βουβαλίσιο κριθαράκι γιουβέτσι
  • Presa από μαύρο χοίρο με ριζότο πατάτα –chorizo» και αφρό πατάτας
  • Μοσχαρίσιο μάγουλο με σάλτσα σοφρίτο με μαύρο σκόρδο και αλμυρό «χαλβά» μυρωδικών

Ημέρα 5η

  • Χοιρινό μάγουλο με αφρό πράσο και ριζότο από σελινόριζα
  • Φιλέτο από στήθος κοτόπουλο με νούμπουλο , νιόκι φέτας και μαρμελάδα τομάτας
  • Χοιρινό ψαρονέφρι , με κρούστα μετσοβόνε , αφρό πατάτας φούρνου και σάλτσα θυμάρι

Ημέρα 6η

  • Μπακαλιάρος με τσιγαριαστά χόρτα , γαλάκτωμα πατάτας , κουλί τομάτας και νιόκι με νούμπουλο
  • Λαυράκι με μαρμελάδα τομάτας , κρούστα κολοκύθι και αφρό πατάτα- ελιά
  • Φρικασέ θαλασσινών

Ημέρα 7η

  • Γαύρος σε τεμπούρα με μους λευκού και μαύρου ταραμά και πέρλες λεμονιού
  • Γαρίδες σε κρούστα πάνκο , σάλτσα σαγανάκι , τοματάκια κονφί και αφρό φέτας
  • Αθηναϊκή σαλάτα με σφυρίδα και λαχανικά

Ημέρα 8η

  • Sous vide – βασικές αρχές

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

    2510226673/6948004610

    lamaisondegourmet@yahoo.gr

    Αγίας Λαύρας και 7ης Μεραρχίας,

     

     

     

     

     

    • Share:
    author avatar
    La Maison De Gourmet

    Previous post

    Μικρός Κύκλος Σπουδών
    17 Σεπτεμβρίου, 2021

    Next post

    Cosmopolis Blue Festival
    26 Αυγούστου, 2022

    You may also like

    lamaisondegourmet_orektika
    Ορεκτικά
    15 Σεπτεμβρίου, 2021
    lamaisondegourmet_psaria
    Ψάρια
    15 Σεπτεμβρίου, 2021
    lamaisondegourmet_kreata
    Κρέατα
    15 Σεπτεμβρίου, 2021

    Εκδηλώσεις

    Cosmopolis Blue Festival
    26Αυγ2022
    La Maison De Gourmet
    Γεύσεις, Μυρωδιές κι Αρώματα
    25Ιούν2020
    La Maison De Gourmet
    Melting Pot
    25Ιούν2020
    37738-maison-logo

    Τελευταία Νέα

    Σεμινάριο Νέες Τάσεις -Τεχνικές στην Μαγειρική
    22Οκτ2020
    Σεμινάριο Οινολογίας
    20Οκτ2020
    Κύκλοι Σπουδών Θεωρητικό για Επαγγελματίες
    24Ιούν2020
    logo-eduma-the-best-lms-wordpress-theme

    Η ιστορία της γαστρονομίας είναι τεράστια και δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή χωρίς να συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις μας.

    Αγίας Λαύρας και 7ης Μεραρχίας,

    2510226673/6948004610

    lamaisondegourmet@yahoo.gr

    Διεθνής Πιστοποιήσεις

    Τα προγράμματα σπουδών μας οδηγούν σε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις  με σκοπό την  επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Μάγειρα/Ζαχαροπλάστη με ποιοτικούς και αντικειμενικούς όρους

    Copyright © 2019 · laMaisondeGourmet · All Rights Reserved · Designed by NorthBytesDigital