• Αρχική
  • Σχολή
  • Κύκλοι Σπουδών
    • Μαγειρική
      • Ολοκληρωμένος Κύκλος Σπουδών Μάγειρας
      • Μεγάλος Κύκλος Σπουδών Βοηθός Μάγειρα
      • Μικρός Κύκλος Σπουδών
    • Ζαχαροπλαστική
      • Ολοκληρωμένος Κύκλος Σπουδών Ζαχαροπλάστης
      • Μεγάλος Κύκλος Σπουδών Βοηθός Ζαχαροπλάστη
      • Μικρός Κύκλος Σπουδών
  • Σεμιναριακά Μαθήματα
    • Μοντέρνα Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα & Σύγχρονες Τεχνικές
    • Κοστολόγιο Εδεσματολόγιο
    • Τρόποι Κοπής
    • Απλά Σύνθετα Βούτυρα
    • Βάσεις για Σάλτσες
    • Ορεκτικά
    • Ψάρια
    • Vegan
    • Αλλαντικά Τυριά
    • Παρασκευές Λαχανικών
    • Παρασκευές Ζυμαρικών
    • Παρασκευές Ρυζιών
    • Παρασκευές Αυγών
    • Κρέατα
    • Ορεκτικά
  • ΝΕΑ
  • Events
  • Gallery
  • Επικοινωνία
lamaisondegourmet
  • Αρχική
  • Σχολή
  • Κύκλοι Σπουδών
    • Μαγειρική
      • Ολοκληρωμένος Κύκλος Σπουδών Μάγειρας
      • Μεγάλος Κύκλος Σπουδών Βοηθός Μάγειρα
      • Μικρός Κύκλος Σπουδών
    • Ζαχαροπλαστική
      • Ολοκληρωμένος Κύκλος Σπουδών Ζαχαροπλάστης
      • Μεγάλος Κύκλος Σπουδών Βοηθός Ζαχαροπλάστη
      • Μικρός Κύκλος Σπουδών
  • Σεμιναριακά Μαθήματα
    • Μοντέρνα Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα & Σύγχρονες Τεχνικές
    • Κοστολόγιο Εδεσματολόγιο
    • Τρόποι Κοπής
    • Απλά Σύνθετα Βούτυρα
    • Βάσεις για Σάλτσες
    • Ορεκτικά
    • Ψάρια
    • Vegan
    • Αλλαντικά Τυριά
    • Παρασκευές Λαχανικών
    • Παρασκευές Ζυμαρικών
    • Παρασκευές Ρυζιών
    • Παρασκευές Αυγών
    • Κρέατα
    • Ορεκτικά
  • ΝΕΑ
  • Events
  • Gallery
  • Επικοινωνία

Νέα

Σεμινάριο Νέες Τάσεις -Τεχνικές στην Μαγειρική

  • Posted by La Maison De Gourmet
  • Categories Νέα
  • Date 22 Οκτωβρίου, 2020

 

La Μaison De Gourmet

Σεμινάριο Νέες Τάσεις-Τεχνικές Μαγειρικής

 

  Απευθύνεται σε:

Επαγγελματίες-μαθητές και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα επιθυμούσε μια πρώτη γνωριμία με τον κόσμο της γαστρονομίας ή να διευρύνει τις γνώσεις του στις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής

 

Ώρες Μαθήματος : Δευτέρα 16:00-19:00 / Σάββατο 09:00-13:00

Εγγραφές: έως 23/11/2020

Ημ/νία έναρξης: 5/12/2020

Τόπος: La Maison De Gourmet, 7ης Μεραρχίας 10 και Αγίας Λαύρας 7, Καβάλα

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

    2510226673/6948004610

    lamaisondegourmet@yahoo.gr

    Αγίας Λαύρας και 7ης Μεραρχίας,

     

         Ύλη

    • Sous-vide
    • Greivy
    • Πουρέδες
    • Σφαιροποίηση-αέρας-αφροί
    • ΤΖΕΛ-ΚΟΥΛΙ
    • ΡΙΖΟΤΑ
    • ΚΡΙΘΑΡΟΤΑ
    • ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΑ
    • ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
    • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΙΑΤΩΝ

     

     

     

     

     

    • Share:
    author avatar
    La Maison De Gourmet

    Previous post

    Σεμινάριο Οινολογίας
    22 Οκτωβρίου, 2020

    Next post

    Ολοκληρωμένος Κύκλος Σπουδών Μάγειρας
    14 Σεπτεμβρίου, 2021

    You may also like

    Σεμινάριο Οινολογίας
    20 Οκτωβρίου, 2020

      La Μaison De Gourmet Σεμινάριο Οινολογίας             Αποκτήστε τις βασικές γνώσεις που πάντα επιθυμούσατε για το κρασί, μέσα από τις 10 ενότητες του σεμιναρίου οινολογίας «Ανακαλύπτοντας τον οίνο». Γνωρίστε τις ποικιλίες σταφυλιών, τις κατηγορίες κρασιών, τους γευστικούς …

    αρθρο5
    Κύκλοι Σπουδών Θεωρητικό για Επαγγελματίες
    24 Ιουνίου, 2020
    La Maison De Gourmet
      Η τέχνη της ζωγραφικής συναντά την Τέχνη της Ζαχαροπλαστικής
    24 Ιουνίου, 2020

    Εκδηλώσεις

    Cosmopolis Blue Festival
    26Αυγ2022
    La Maison De Gourmet
    Γεύσεις, Μυρωδιές κι Αρώματα
    25Ιούν2020
    La Maison De Gourmet
    Melting Pot
    25Ιούν2020
    37738-maison-logo

    Τελευταία Νέα

    Σεμινάριο Νέες Τάσεις -Τεχνικές στην Μαγειρική
    22Οκτ2020
    Σεμινάριο Οινολογίας
    20Οκτ2020
    Κύκλοι Σπουδών Θεωρητικό για Επαγγελματίες
    24Ιούν2020
    logo-eduma-the-best-lms-wordpress-theme

    Η ιστορία της γαστρονομίας είναι τεράστια και δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή χωρίς να συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις μας.

    Αγίας Λαύρας και 7ης Μεραρχίας,

    2510226673/6948004610

    lamaisondegourmet@yahoo.gr

    Διεθνής Πιστοποιήσεις

    Τα προγράμματα σπουδών μας οδηγούν σε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις  με σκοπό την  επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Μάγειρα/Ζαχαροπλάστη με ποιοτικούς και αντικειμενικούς όρους

    Copyright © 2019 · laMaisondeGourmet · All Rights Reserved · Designed by NorthBytesDigital