Σεμινάριο Νέες Τάσεις -Τεχνικές στην Μαγειρική
La Μaison De Gourmet
Σεμινάριο Νέες Τάσεις-Τεχνικές Μαγειρικής
Απευθύνεται σε:
Επαγγελματίες-μαθητές και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα επιθυμούσε μια πρώτη γνωριμία με τον κόσμο της γαστρονομίας ή να διευρύνει τις γνώσεις του στις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής
Ώρες Μαθήματος : Δευτέρα 16:00-19:00 / Σάββατο 09:00-13:00
Εγγραφές: έως 23/11/2020
Ημ/νία έναρξης: 5/12/2020
Τόπος: La Maison De Gourmet, 7ης Μεραρχίας 10 και Αγίας Λαύρας 7, Καβάλα
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
Αγίας Λαύρας και 7ης Μεραρχίας,
Ύλη
- Sous-vide
- Greivy
- Πουρέδες
- Σφαιροποίηση-αέρας-αφροί
- ΤΖΕΛ-ΚΟΥΛΙ
- ΡΙΖΟΤΑ
- ΚΡΙΘΑΡΟΤΑ
- ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΑ
- ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΙΑΤΩΝ